• maart

    15

    2018
  • 2416
  • 0
Dusol doet

Dusol doet

9 maart stond in het teken van NL Doet, de grootste vrijwilligers actie van Nederland. NL Doet zet vrijwilligerswerk in het zonnetje en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook medewerkers van Dusol Vastgoedonderhoud hebben zich aangemeld als vrijwilliger en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt door Woningcorporatie Area in Uden. In de middag werd er, samen met vele andere vrijwilligers, hard gewerkt om klusjes uit te voeren die zijn blijven liggen. Na een paar uur hard werken kon er met trots terug gekeken worden op een uitstekende middag.

“De mooiste resultaten waren de stralende en dankbare gezichten van onze bewoners!!“, aldus Dirk van den Tillaar, Adviseur Onderhoud bij Area.

Volgens Frans Dusol zijn vrijwilligers de hoek van onze samenleving: “NL Doet van het OranjeFonds is een geweldige initiatief waar wij graag aan meewerken om zo ons steentje aan de maatschappij bij te dragen. De echte helden zijn de vrijwilligers die belangeloos inzetten, ieder dag weer.’’

Dusol Vastgoedonderhoud is dan ook dankbaar en vol trots op alle vrijwilligers, en die van het bedrijf in het bijzonder.

© Copyright 2022 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.