• november

    29

    2017
  • 4577
  • 0
12-jarig onderhoudscontract met woCom

12-jarig onderhoudscontract met woCom

Dusol Vastgoedonderhoud heeft 23 november jl. een twaalfjarig contract getekend voor het onderhoud van ca. 2378 huurwoningen van Woningstichting woCom in Helmond. Het onderhoud zal voornamelijk bestaan uit buitenschilderwerk en het hieraan verbonden bouwkundig onderhoud.

Met ingang van 1 januari 2018 zal de nieuwe samenwerking van start gaan waarbij woCom het onderhoud heeft verdeeld in vier rayons. Dusol Vastgoedonderhoud zal de huurwoningen in de gemeente Helmond voor haar rekening zal nemen. In de gemeenten Asten en Someren wordt dit uitgevoerd door Schildersbedrijf Gubbels, voor de gemeenten Cranendonck en Heeze-Leende zal Schilderwerken Budel het onderhoud verzorgen en in de gemeente Laarbeek mag Schildersbedrijf Noud van Bussel de klus klaren.

Woonstichting woCom heeft heel bewust gekozen voor een langdurige resultaatgerichte samenwerking met de vier lokale schilders-/onderhoudsbedrijven die allen op dezelfde manier werken. De kwaliteit van het werk en klanttevredenheid van de bewoners zal altijd centraal staan. Het streven van het collectief is om minimaal een 8 voor klanttevredenheid te halen.

Ondertekening 12 jarig onderhoudscontract Woonstichting woCom

Ondertekening 12 jarig onderhoudscontract Woonstichting woCom. V.l.n.r.: Niels Arts (projectleider woCom), Willem Oyen (directeur Schilderwerken Budel), Ivo Geraerts (directeur Schildersbedrijf Noud van Bussel), Mirjam Kräwinkel (directeur-bestuurder woCom), Frans Dusol (directeur Dusol Vastgoedonderhoud), Louis Gubbels (directeur Schilderbedrijf Gubbels).

© Copyright 2022 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.