• november

    4

    2022
  • 611
  • 0
In memoriam Theo Dusol

In memoriam Theo Dusol

Met heel veel verdriet maar enorm dankbaar voor alles wat hij voor ons bedrijf heeft betekend, hebben wij afscheid genomen van onze oud-directeur Theo Dusol.

Op 15 oktober 2022 is hij op 79-jarige leeftijd plotseling gestorven.

Sinds 1962 was hij verbonden aan het bedrijf Dusol en het schildersbedrijf is onder zijn leiding uitgebouwd tot het prachtige totaal vastgoedonderhoudsbedrijf dat het nu is. Hij is altijd een enorm harde werker geweest. Voor hem was maandag altijd de mooiste dag van de week,  omdat hij er dan weer tegenaan kon. Ook na zijn pensioneren genoot hij ontzettend van de mensen om hem heen. Bijna elke dag kwam hij nog even op zijn eigen kantoor waar hij zijn krantje las, de medewerkers groette of een praatje maakte.

Hij heeft aan de oorsprong gestaan van de regionale schildersvakopleiding, hij is sociaal en maatschappelijk altijd zeer bewogen geweest in Helmond en omstreken en stond altijd voor iedereen klaar. Hiervoor heeft hij de erkenning en waardering gekregen die hij verdiende en is hij tijdens het 100 jarig bestaan van de zaak in 1998 geridderd in de orde van Oranje Nassau. Iets waar hij erg trots op was.

Hij laat een enorme leegte achter en we zullen zijn adviezen, aanwezigheid en gezelligheid voor altijd missen.

© Copyright 2022 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.