Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij een allround timmerman met ervaring in houtrotsanering, gevelrenovatie en verbouwingen? Kun jij zowel zelfstandig als in een team functioneren? Ben jij op zoek naar uitdagende projecten in de regio Zuidoost-Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dusol Vastgoedonderhoud is op zoek naar gemotiveerde:

Allround Timmerlieden

Als timmerman bij Dusol ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van projecten. Je werkt zowel individueel als samen in een team aan afwisselende projecten.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een ervaren allround timmerman die van aanpakken weet. Jouw passie ligt in onderhoud- en renovatieprojecten. Je bent gemotiveerd en hebt een brede ervaring in het timmervak. Houtrotsanering of bijvoorbeeld het vervangen van ramen en deuren is voor jou geen enkel probleem. Daarnaast heb je bouwkundig inzicht, ben je een teamplayer maar kun je ook goed zelfstandig werken. Je bent en kei in je vak, komt afspraken na én signaleert probleemgevallen of extra werk. Je kunt goed omgaan met bewoners, opdrachtgevers en collega’s.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden je een afwisselende functie in een professionele omgeving met fijne collega’s met kennis van zaken. Wij hebben zeer afwisselende projecten op allerlei locaties zoals woningen, scholen en zorginstellingen. Je krijgt een volledig ingerichte werkbus ter beschikking, ook voor woon-werkverkeer.

De functie van allround timmerman is op basis van 37,5 uur per week. Wij bieden een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Allround Timmerman bij Dusol Vastgoedonderhoud

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct via de knop hieronder. Solliciteer je liever per mail of per post? Dat kan ook. Mail naar secretariaat@dusol.nl of stuur je sollicitatie per post naar:

Dusol Vastgoedonderhoud BV
t.a.v. Secretariaat
Postbus 152
5700 AD Helmond

SOLLICITEER DIRECT
© Copyright 2024 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.