Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij iemand die bouwkundig (gericht op onderhoudswerkzaamheden) is onderlegd? En zoek je een dynamische functie op het snijvlak van calculeren en werkvoorbereiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dusol Vastgoedonderhoud bv is op zoek naar een fulltime:

bouwkundig calculator-werkvoorbereider

Wat verwachten wij van jou?
Als bouwkundig calculator-werkvoorbereider ben je betrokken bij (meerjaren)onderhoudsprojecten en verantwoordelijk voor het hele reilen en zeilen van offerte aanvragen voor bouwkundige onderhoudswerkzaamheden, zoals gevelrenovatie en verbouwingen, waarbij je kennis hebt op energetische maatregelen. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Opnemen van werken
  • Uitvoeren van inspecties
  • Maken van kostprijscalculaties
  • Vaststellen concept begroting van de benodigde uren en materialen voor de werkvoorbereiding
  • Maken van offertes
  • Ontwerp van onderhouds- en renovatieplannen incl. daarbij horende kosten
  • Inkoop van materialen
  • Werken goed overdragen aan de projectleider/uitvoerder
  • Beheren van (management) informatiesystemen van de lopende projecten

Wat is jouw achtergrond en kunde?

Jij hebt een HTS opleiding afgerond en hebt al enige jaren werkervaring in dergelijke functie. Daarnaast ben jij accuraat. Je bent iemand die goed overzicht kan bewaken en zeer secuur werkt aan de calculaties. Je maakt kostprijsberekeningen, rekent scenario’s door en verzorgt meerjaren onderhoudsbegrotingen. Daarnaast stel je projectdossier/plannen op en maak je afspraken met leveranciers.

Je bent technisch onderlegd. Je draagt zorg voor optimale oplossingen voor materiaalgebruik, constructies en prijsstellingen. Naast kwaliteit- en prijstechnisch inzicht beschik je ook over ervaring met het werken met verschillende softwarepakketten. Je kunt goed samenwerken; in overleg met de projectleider kom je tot financieel haalbare doelstellingen. Tevens voer je het beleid m.b.t. kwaliteit, veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu uit. Ook onderhoud je contacten met leveranciers, onderaannemers, collega’s en derden. Daarnaast ben je ook zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bijt je vast in iedere vraag of probleem en laat pas los als het is opgelost.

Wat kun je van Dusol verwachten?
Een functie (40 uur) bij een familiair schilders-bouwbedrijf met een platte organisatiestructuur. Daarnaast kun je rekenen op een marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van kennis en (werk)ervaring. Bij een fulltime dienstverband zijn 25 vakantiedagen en 7 ATV de standaard. Je werkt samen in een klein team, waarbij het een functie is waarin je kan groeien en opleidingen tot de mogelijkheden behoren.

Dusol Vastgoedonderhoud

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel, mail dan je c.v. met motivatie naar Chantal Bouw via chantal.bouw@dusol.nl of per post naar:

Dusol Vastgoedonderhoud BV
t.a.v. Chantal Bouw
Postbus 152
5700 AD Helmond

© Copyright 2019 vict.nl