Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij een allround timmerman met ervaring in houtrotsanering? Heb jij bouwkundig inzicht en kun jij zowel zelfstandig als in een team functioneren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dusol Vastgoedonderhoud is per direct op zoek naar een gemotiveerde:

Onderhoudstimmerman

Ben jij op zoek naar uitdagende projecten in de omgeving van Helmond en ben je in het bezit van een VCA diploma? Dan ben jij de timmerman die wij zoeken!

Wat verwachten we van jou?
Je bent een ervaren allround timmerman die van aanpakken weet. Jouw passie ligt in onderhoud- en renovatieprojecten. Je hebt ervaring in houtrotsanering en bent bekend met de dryflex methode (repaircare). Daarnaast heb je bouwkundig inzicht en kun je zowel zelfstandig als in een team werken.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een afwisselende functie in een professionele omgeving met fijne collega’s met kennis van zaken. De functie van timmerman is op basis van 37,5 uur per week. Wij bieden een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel, mail dan je c.v. met motivatie naar Chantal Bouw via chantal.bouw@dusol.nl of per post naar:

Dusol Vastgoedonderhoud BV
t.a.v. Chantal Bouw
Postbus 152
5700 AD Helmond

© Copyright 2019 vict.nl