Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij een vakbekwame betonreparateur die niet bang is om ook een schilderskwast ter hand te nemen? Heb jij bouwkundig inzicht en kun jij zowel zelfstandig als in een team functioneren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dusol Vastgoedonderhoud is per direct op zoek naar een gemotiveerde:

Betonreparateur

Wat verwachten wij van jou?
Als betonreparateur maak je deel uit van een gemotiveerd team en ben je dagelijks bezig met het zelfstandig verrichten van alle werkzaamheden op het gebied van betonreparties. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het weghakken van beton;
  • het dichten van gaten;
  • injecteren, spuiten van beton
  • coaten van betonnen elementen en muren;
  • vlak schuren en egaliseren van betonnen vlakken;
  • het maken van bekisting;
  • bedienen en onderhouden van de benodigde machines en gereedschappen.

Je bent gemotiveerd en hebt al ervaring in betonreparatie (ervaring met injecteren van beton is een pré). Je bent VCA gecertificeerd en hebt een diploma in de bouw (betonreparatie is een pré). Je bent in het bezit van Rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een afwisselende functie in een professionele omgeving met fijne collega’s met kennis van zaken. De functie van betonreparateur is op basis van 37,5 uur per week. Wij bieden een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

Vacature Betonreparateur bij Dusol Vastgoedonderhoud

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct via de knop hieronder. Solliciteer je liever per mail of per post? Dat kan ook. Mail naar info@dusol.nl of stuur je sollicitatie per post naar:

Dusol Vastgoedonderhoud BV
t.a.v. Secretariaat
Postbus 152
5700 AD Helmond

SOLLICITEER DIRECT
© Copyright 2022 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.