Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij een enthousiaste calculator die alle cijfers nauwkeurig op een rijtje heeft? Bezit jij de juiste technische kennis en heb je oog voor verduurzaming?  Dan is Dusol Vastgoedonderhoud op zoek naar jou!

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij een ervaren:

(Bouwkundig) Calculator

Wat ga je doen?
Onze calculator is vanaf het begin nauw betrokken bij de projecten waarvoor hij of zij verantwoordelijk is. Je staat zij aan zij met onze planontwikkelaars of projectleiders en zet met hen de grove lijnen uit. Je voert zelfstandig inventarisaties uit en bent verantwoordelijk voor calculaties die naadloos aansluiten op de vraag van onze opdrachtgevers; verduurzaming, renovatie, verbouwing.

In samenspraak met de planontwikkelaar en projectleider verzamel je informatie en prijzen die je verwerkt in je calculatie. Door je intensieve contact met collega’s, opdrachtgever, onderaannemers en leveranciers ken je alle ins en outs van de projecten waarvoor je medeverantwoordelijk bent. En dankzij jouw technische kennis weet je precies waarop je moet letten en zijn onze projecten bij jou in goede handen. Maar je doet het natuurlijk niet helemaal alleen; je collega’s staan altijd voor je klaar en zijn nooit te beroerd om je te helpen.

Wat breng je mee?

  • Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent in bezit van een diploma Bouwkunde of je hebt in de praktijk veel ervaring opgedaan.
  • Een enthousiaste, nauwkeurige en zelfstandige werkhouding.
  • Je staat open voor samenwerking en kennisdeling.

Wat heeft Dusol jou te bieden?

  • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Gezellige collega’s in een informele en collegiale werksfeer.
  • En uiteraard uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Een grote mate van vrijheid.
  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.
  • Een salaris dat meer dan marktconform is.

Over Dusol
Dusol Vastgoedonderhoud richt zich op het kwalitatief en duurzaam in stand houden, verbeteren en verduurzamen van woningen, bedrijfs- en winkelgebouwen. Kwaliteit en klanttevredenheid staan daarbij hoog in het vaandel. Vandaag de dag werken er ca. 75 mensen bij Dusol Vastgoedonderhoud en zijn de werkzaamheden gericht op de totale zorg voor vastgoed, schilderwerk en bouwkundig onderhoud.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel, mail dan je c.v. met motivatie naar Dusol Vastgoedonderhoud via info@dusol.nl of per post naar:

Dusol Vastgoedonderhoud BV
Postbus 152
5700 AD Helmond

SOLLICITEER DIRECT
© Copyright 2024 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.