Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan? Ben jij een administratieve duizendpoot die proactief en oplossingsgericht is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dusol Vastgoedonderhoud bv is op zoek naar een fulltime:

office ondersteuner (m/v)

 

 Wat ga jij doen?
Als office ondersteuner ben jij het eerste aanspreekpunt in het bedrijf en steun en toeverlaat van je collega’s. De telefoon is je hoofdtaak en jij helpt je collega’s dagelijks met terugkerende werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, plaatsen van bestellingen, archivering van ingekomen documenten en beheren van de algemene mailbox. Tevens verleen je administratieve ondersteuning voor verschillende afdelingen. Je ontvangt gasten en draagt zorg voor de netheid van het kantoor. Jij bent de onmisbare schakel in het kantoor.

Wat verwachten we van jou?
Jij bent klantgericht en hebt een HBO denk- en werkniveau. Je werkt proactief, bent oplossingsgericht en begrijpt dat efficiënt werken de sleutel is om te kunnen blijven groeien. Je bent uiteraard administratief onderlegd. Microsoft Office heeft voor jou geen geheimen en jij kunt makkelijk schakelen tussen verschillende computer systemen.

Jij bent communicatief vaardig, beheerst de Nederlandse taal erg goed in woord en schrift. Je legt gemakkelijk en persoonlijk contact met gasten en collega’s, bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bijt je vast in iedere vraag of probleem en laat pas los als het is opgelost.

Wat kun je van Dusol verwachten?
Wij bieden je een afwisselende fulltime (40 uur) functie in een professionele vastgoedonderhoud omgeving. Je kunt rekenen op een marktconform salaris, uiteraard afhankelijk van kennis en werkervaring. Je krijgt standaard 25 vakantie- en 7 ATV-dagen.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel, mail dan je c.v. met motivatie naar Carolien Vrinte, Manager Bedrijfsvoering, via carolien.vrinte@dusol.nl of per post naar:

Dusol Vastgoedonderhoud BV
t.a.v. Carolien Vrinte
Postbus 152
5700 AD Helmond

© Copyright 2022 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.