Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij een ervaren daadkrachtige organisator met natuurlijk leiderschap? Stel jij hoge eisen aan kwaliteit en draai jij je hand niet om voor verantwoordelijkheden? Is tijdsdruk een uitdaging voor je en kun jij het uithangbord zijn voor onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kader van Resultaatgericht Samenwerken (RGS) is Dusol Vastgoedonderhoud met spoed op zoek naar een ervaren:

RGS Projectleider

De RGS projectleider is verantwoordelijk voor het volledige traject – van opdracht tot en met oplevering – van grote projecten en/of projecten die vanwege hun complexiteit of risico’s een expliciete leiding nodig hebben. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten tegelijk met betrekking tot werkopnames, planning, inkopen van leveranciers, bewonerscommunicatie, tijdige materiaalbestellingen, borgen van veiligheid en kwaliteit, organiseren van bouwvergadering en het verzorgen van afrekeningen. Je geeft leiding en sturing medewerkers en onderaannemers en hebt een duidelijke communicatie naar de opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers.

Er is meer…
Dusol Vastgoedonderhoud staat voor het in stand houden, verbeteren en verduurzamen van vastgoed. Binnen dit kader zal de projectleider de opdrachtgever adviseren over verschillende meerjarige technische onderhoudsscenario’s.

Als projectleider geef je leiding aan projectteams, je begeleidt de projectwerkzaamheden en geeft richting aan de uitwerking van calculaties, werkomschrijvingen en planningen. Je bent de bewaker van de voortgang, kwaliteit, tijd en kosten en je schat risico’s op afwijkingen in en neemt maatregelen om deze te beheersen.

Ambassadeur
Als projectleider ben jij het gezicht van onze onderneming en wij verwachten van jou dat je opdrachtgevers adviseert over kansen en uitdagingen, dat je de wensen en uitgangspunten met de opdrachtgever bespreekt en dat je je eigen aanbevelingen op overtuigende wijze kunt overbrengen. Je onderhoudt contacten met (potentiële) opdrachtgevers zodanig, dat zij duurzaam met de onderneming verbonden zijn.

Wat verwachten we van jou?
Je bent een professional met een klantvriendelijke persoonlijkheid en je durft verantwoordelijkheid te nemen. Je ziet verbanden of ontwikkelingen en kunt die kennis in informatieve rapportages onderbouwen. Je bent een geordend persoon die gegevens uit verschillende informatiebronnen kan analyseren en combineren en je kunt werkprocessen optimaliseren.

Vaardigheden
Je hebt een HBO denkniveau en je hebt kennis en ervaring m.b.t. projectmanagement, projectplanning en logistiek en je bent op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving. Je hebt ervaring in schildertechniek/onderhoudsscenario’s en bouwkundig onderhoud. Je bouwt je deskundigheid verder op door het bijhouden van vakliteratuur, het bijwonen informatiebijeenkomsten en het volgen van cursussen.

Je hebt goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij zijn een bedrijf wat innovatief en breed samenwerkt met haar opdrachtgevers. Wij bieden je een zeer afwisselende functie in een professionele omgeving met fijne collega’s met kennis van zaken. Wij bieden een fulltime (40 uur) vaste aanstelling met een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden

 

DUSOL_RGS-PROJECTLEIDER

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel, mail dan je c.v. met motivatie naar Chantal Bouw via chantal.bouw@dusol.nl of per post naar:

Dusol Vastgoedonderhoud BV
t.a.v. Chantal Bouw
Postbus 152
5700 AD Helmond

© Copyright 2019 vict.nl