Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij een ervaren daadkrachtige organisator met natuurlijk leiderschap? Stel jij hoge eisen aan kwaliteit en draai jij je hand niet om voor verantwoordelijkheden? Is tijdsdruk een uitdaging voor je en kun jij het uithangbord zijn voor onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het kader van Resultaatgericht Samenwerken (RGS) is Dusol Vastgoedonderhoud per direct zoek naar een ervaren:

Projectleider Vastgoedonderhoud

Communicatief sterke leider

Jij regelt het.

Wat regel je? Nou, eigenlijk zo’n beetje alles.Van voorbereiding tot oplevering van (complexe) onderhoudsprojecten. En dat lukt je, door de klantbehoefte in een praktisch plan te vangen. Vervolgens blijf je continu in gesprek met alles op en om het project heen. Jij ziet de verbanden en verbindt partijen. Het project draait op daadkracht, van jezelf én van je team. Omdat jij vastgoed graag mooi houdt, verbetert of verduurzaamt en onderweg ook nog eens werkprocessen verbetert. Herken je jezelf hierin? Lees dan vlug verder.

 

Dit doet een projectleider vastgoedonderhoud.

  • Adviseren over (innovatieve) onderhoudsoplossingen en planmatig vastgoedonderhoud.
  • Klantwensen omzetten in plannen en werkzaamheden.
  • Budgettering, inventarisatie en inkoop materialen (inclusief onderhandelingen).
  • Aansturen van projectteams en leiden van bouwvergaderingen.
  • Bewaking voortgang, resultaat, kwaliteit en kosten.

 

Als Projectleider vastgoedonderhoud vertegenwoordig je Dusol naar de opdrachtgever (denk aan woningcorporaties, overheids- /onderwijsinstellingen, aannemers, etc.). Jij bent goed op de hoogte van schildertechniek/(meerjarige) onderhoudsscenario’s en bouwkundig onderhoud. En ook van de wetten en regels die bij vastgoedonderhoud aan bod komen. Weet je het niet, duik je erin. Jouw onderzoekende aard komt van pas bij één van je favoriete bezigheden: problemen oplossen!

 

En wij…

Wij staan in de regio bekend als familiebedrijf vol harde werkers. Dusol is een leerbedrijf en een sociale ondernemer die al vele vakmensen heeft voortgebracht en kwaliteit altijd hoog in het vaandel heeft staan. De naam Dusol schept dus verwachtingen. Daarom zoeken we ook naar zo’n verantwoordelijk leider als jij. Maar je staat er zeker niet alleen voor. Je krijgt bij ons zo’n 75 vakkundige collega’s.

Jij hebt:

  • hbo- werk-denkniveau en mogelijk al een paar jaar veel plezier in projectmanagement;
  • aanvullende bouwtechnische opleidingen of cursussen of door ervaring verkregen kennis van (meerjarige) onderhoudsscenario’s en/of schildertechniek;
  • leiderschapservaring en ambitie;
  • talent voor heldere, verbale en schriftelijke communicatie;
  • ervaring met Resultaatgericht Samenwerken (RGS) is een pré.

 

Wij bieden:

Als Projectleider vastgoedonderhoud krijg je een afwisselende fulltime functie (40 uur) in een professionele organisatie die breed samenwerkt met haar opdrachtgevers. We bieden een vaste aanstelling met een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

 

We horen graag van je.

Heb je interesse in een kennismakingsgesprek bij deze organisatie vol vakmensen? Stuur jouw cv en motivatiebrief ter attentie van Chantal Bouw aan: secretariaat@dusol.nl. Of via de reguliere post naar:

Dusol Vastgoedonderhoud
Postbus 152
5700 AD Helmond

Wil je de vacature nog eens rustig doorlezen, kun je hem hier downloaden (pdf) en bewaren of uitprinten.

© Copyright 2022 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.