Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij een daadkrachtige organisator met oog voor detail? Stel jij hoge eisen aan kwaliteit en draai jij je hand niet om voor verantwoordelijkheden? Ben jij een goede planner en is tijdsdruk een uitdaging voor je? Dan is Dusol Vastgoedonderhoud op zoek naar jou!

In het kader van Resultaatgericht Samenwerken (RGS) is Dusol Vastgoedonderhoud met spoed op zoek naar een ervaren:

Planvormer/Calculator

De RGS-Planvormer/Calculator is verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van offertes en onderhoudsadviezen in de calculatie-en offerte fase van een opdracht, met name van RGS projecten.  Je denkt in innovatieve oplossingen en neemt de opdrachtgevers hierin mee.

Als RGS-Planvormer/Calculator ben je verantwoordelijk voor het inspecteren, inventariseren, adviseren, begroten en begeleiden van planmatig onderhoud en renovatieprojecten. Je maakt een of meerdere onderhoudsscenario’s, om per project een definitief onderhoudsscenario te realiseren. Bij deze onderhoudsscenario’s wordt gelet op het budget en de gebruiksvriendelijkheid voor bewoners of gebruikers.

Projecten zijn van een multidisciplinair karakter bestaande uit diverse technische planmatig onderhoud zoals: schilderwerk, gevelreiniging, betonrenovatie, voeg- en metselwerk, glaswerkzaamheden, houtrotsanering en kozijnvervanging.

Dusol Vastgoedonderhoud staat voor het in stand houden, verbeteren en verduurzamen van vastgoed. Binnen dit kader zal de RGS Planvormer de opdrachtgever adviseren over verschillende meerjarige technische onderhoudsscenario’s.

Wat verwachten we van jou?
Je bent een professional met een klantvriendelijke persoonlijkheid en je durft verantwoordelijkheid te nemen. Je hebt een HBO denkniveau en je hebt kennis en ervaring m.b.t. projectmanagement, projectplanning en logistiek en je bent op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving. Je hebt ervaring in schildertechniek/onderhoudsscenario’s en bouwkundig onderhoud.

Je hebt goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een zeer afwisselende functie in een professionele omgeving met fijne collega’s met kennis van zaken. Wij bieden een fulltime (40 uur) vaste aanstelling met een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

DUSOL_CALCULATOR

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel, mail dan je c.v. met motivatie naar Chantal Bouw via chantal.bouw@dusol.nl of per post naar:

Dusol Vastgoedonderhoud BV
t.a.v. Chantal Bouw
Postbus 152
5700 AD Helmond

© Copyright 2022 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.