Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij een allround schilder die van aanpakken weet? Heb jij je rijbewijs B en wil je in Helmond en omgeving aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Dusol Vastgoedonderhoud is met spoed op zoek naar een:

Allround schilder

Heb jij zin in afwisselend schilderwerk op mooie projecten in de omgeving van Helmond? Als je in het bezit bent van een rijbewijs B en aan de slag wil in een enthousiast team, dan ben jij degene die we zoeken!

Als schilder bij Dusol ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de werkopdrachten samen met je team. Je zorgt samen met je collega’s voor een correcte uitvoering van het project door de inzet van je vakmanschap. Buiten het schilderwerk kun je kitten, houtrot saneren en sta je open om ook nieuwe dingen te leren, denk hierbij aan betonsanering of het plaatsen van glas.

Wat verwachten we van jou?
Je bent een allround schilder die van aanpakken weet. Je hebt een klantvriendelijke persoonlijkheid en je durft verantwoordelijkheid te nemen.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een zeer afwisselende functie in een professionele omgeving met fijne collega’s met kennis van zaken. De functie van schilder is op basis van 37,5 uur per week. Wij bieden een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

 

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel, mail dan je c.v. met motivatie naar Chantal Bouw via chantal.bouw@dusol.nl of per post naar:

Dusol Vastgoedonderhoud BV
t.a.v. Chantal Bouw
Postbus 152
5700 AD Helmond

DUSOL-SCHILDER
© Copyright 2019 vict.nl