Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij allround schilder met leidinggevende kwaliteiten? Ben jij een vakman die verantwoordelijkheid durft te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dusol Vastgoedonderhoud is met spoed op zoek naar een:

Voorman/Teamleider Schilder
(Vastgoedonderhoud)

De Voorman/Teamleider Schilder is verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de werkopdracht samen met zijn team.  Je werkt mee in de uitvoering en geeft leiding aan een team. Je bewaakt de werkzaamheden van je team waarbij je stuurt op het halen van de doelstellingen en de kwaliteit van het geleverde werk.

Op de werkplek ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en eventuele bewoners. Je bent daar het gezicht van Dusol.

Wat verwachten we van jou?
Je bent een allround schilder met een klantvriendelijke persoonlijkheid en je durft verantwoordelijkheid te nemen. Buiten het schilderwerk kun je kitten, glas plaatsen en houtrot saneren. Tevens sta je open voor nieuwe dingen, zoals betonsanering. Je hebt goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uiten.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden je een zeer afwisselende functie in een professionele omgeving met fijne collega’s met kennis van zaken. Wij bieden een fulltime (37,5 uur) vaste aanstelling met een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in dit profiel, mail dan je c.v. met motivatie naar Chantal Bouw via chantal.bouw@dusol.nl of per post naar:

Dusol Vastgoedonderhoud BV
t.a.v. Chantal Bouw
Postbus 152
5700 AD Helmond

DUSOL-VOORMAN-SCHILDER
© Copyright 2019 vict.nl