• november

    18

    2020
  • 2061
  • 0
Dusol behaalt VGO-keur®,  hét kwaliteitslabel voor resultaatgericht vastgoedonderhoud

Dusol behaalt VGO-keur®,  hét kwaliteitslabel voor resultaatgericht vastgoedonderhoud

Met gepaste trots laat Dusol Vastgoedonderhoud weten dat ze het certificaat VGO-keur® voor resultaatgericht samenwerken heeft mogen ontvangen. VGO-keur® is een onafhankelijk keurmerk voor VastGoedOnderhoud dat aantoont dat je zowel op technisch als organisatorisch vlak het ResultaatGericht Samenwerken (RGS) beheerst.

Steeds meer woningbouwcorporaties en vastgoedbeheerders kiezen ervoor om het onderhoud van hun vastgoed via een Resultaatgerichte samenwerking met één of meerdere onderhoudsbedrijven te doen. Bij deze manier van werken denkt het onderhoudsbedrijf vooraf mee over de slimste onderhoudsaanpak op basis van de doelstellingen van de opdrachtgever en de economische levensduur van het vastgoed. Het biedt de opdrachtgever zekerheid over de technische kwaliteit, meetbare prestaties, grip op het proces, tevreden bewoners/ gebruikers en budgetzekerheid. Hierdoor blijven onaangename financiële verrassingen achterwege.

Met het behaalde VGO keurmerk toont Dusol aan dat het alle kwaliteiten in huis heeft om een resultaat gerichte samenwerking van A tot Z te laten slagen. Het keurmerk geeft opdrachtgevers de zekerheid dat Dusol in alle opzichten een stabiele samenwerkingspartner is.

Bekijk het certificaat hier.

Klik hier voor meer informatie over VGO-keur.

© Copyright 2024 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.