• september

    24

    2020
  • 1884
  • 0
Dusol licentiehouder Infinity Repair

Dusol licentiehouder Infinity Repair

Dusol Vastgoedonderhoud mag zich sinds kort met trots Infinity Repair licentiehouder noemen. Wij zijn onlangs, als enige onderhoudsbedrijf in regio Zuid, gecertificeerd om gebruik te maken van het Infinity Repair Totaalconcept.

Infinity Repair heeft een totaalconcept ontwikkeld voor de reparatie en renovatie van houten kozijnen door deelvervanging. Het onderste (door houtrot aangetaste) deel van het kozijn wordt compleet vervangen. Met behulp van een freesmal wordt het te vervangen deel heel nauwkeurig verwijderd zodat het nieuwe deelelement van Infinity Repair precies aansluit op het oude kozijn. Het nieuwe deelelement wordt fabrieksmatig gemaakt van het duurzame Accoya hout wat gegarandeerd 50 jaar meegaat. Beide delen worden vervolgens door middel van de bekende Repair Care producten en deuvels met elkaar verbonden. Infinity Repair werkt samen met Repair Care en Sigma voor de complete afwerking en een lange levensduur. Een duurzame ontwikkeling.

Voor meer informatie over Inifnity Repair, de werkwijze en andere licentiehouders, kijk dan eens op hun website: infinityrepair.eu

© Copyright 2024 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.