• december

    15

    2009
  • 2068
  • 0

Dusol Vastgoedonderhoud genomineerd voor “Beste leerbedrijf Savantis 2009” sector Schilderen en Onderhoud

Kenniscentrum Savantis is jaarlijks op zoek naar haar beste leerbedrijf. Met deze prijs stimuleert Savantis leerbedrijven een visie op opleidingsbeleid uit te dragen, waarmee vakmanschap voor de toekomst behouden blijft. De vakjury heeft uit alle voordrachten tien bedrijven verdeeld over drie sectoren genomineerd.

Bij de uitblinkers voor de verkiezing Beste Leerbedrijf Savantis 2009 in de sector Schilderen en Onderhoud is ook Dusol Vastgoedonderhoud genomineerd.

Een afvaardiging van de jury bezocht de genomineerde leerbedrijven in juni. Op 24 september 2009 staan de genomineerde leerbedrijven in de schijnwerpers tijdens het evenement ‘Uitblinkers zetten de toon’. Dan wordt per sector bekend gemaakt welk leerbedrijf uitblinkt en wie van deze drie uitblinkende leerbedrijven het ‘Beste Leerbedrijf Savantis 2009’ is. Het Beste Leerbedrijf Savantis 2009 wordt voorgedragen voor deelname aan de landelijke verkiezing van Beste Leerbedrijf 2009, ingesteld door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Meer informatie op: www.savantis.nl

Lees het gehele artikel “Dusol: Enthousiast maken”

Voor meer informatie kunnen u bellen met Frans Dusol, 0492 – 54 34 44.

© Copyright 2024 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.