• september

    15

    2022
  • 732
  • 0
Duurzame samenwerking voor woningbouwvereniging Bergopwaarts met Caspar de Haan, Manders Totaal en Dusol Vastgoedonderhoud

Duurzame samenwerking voor woningbouwvereniging Bergopwaarts met Caspar de Haan, Manders Totaal en Dusol Vastgoedonderhoud

Op dinsdag 13 september heeft Dusol Vastgoedonderhoud samen met de onderhoudsbedrijven Caspar de Haan en Manders Totaal een meerjarige overeenkomst getekend voor de uitvoering van het schilderwerk voor de woningen van  woningbouwvereniging Bergopwaarts. Alle partners werken vanaf nu samen volgens de methode Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Met als doel betere resultaten voor klanttevredenheid, kostenefficiency en kwaliteit van het werk.

Resultaatgericht Samenwerken (RGS)
Bij RGS werken alle partners samen aan de beste investeringen in vastgoed en de slimste onderhoudsaanpak. Efficiënte bedrijfsprocessen en continu verbeteren staan bij RGS centraal. Zo houden we de kosten laag en de prestaties hoog.

Leerervaringen uit vorige projecten passen we toe bij nieuwe projecten. Er worden ‘resultaatafspraken’ gemaakt in plaats van de traditionele inspanningsverplichting. We gaan met elkaar het gesprek aan en geven elkaar de ruimte om de beste methode uit te zoeken.

Tevreden huurders
“We meten de ervaringen van huurders over de kwaliteit en de uitvoering van de werkzaamheden. Gezamenlijk bekijken we waar het beter kan. Door RGS werken alle partners samen aan een hogere huurderstevredenheid”, aldus Bergopwaarts.

Duurzaam werken
Frans Dusol laat weten erg content te zijn met deze duurzame samenwerking: “We zijn erg blij dat ook Bergopwaarts heeft gekozen voor resultaatgericht samenwerken en uiteraard dat wij hiervan deel uitmaken; het betekent continuïteit voor onze medewerkers en duurzaam samenwerken voor de toekomst!”

Op de foto staan de vier partijen. Van links naar rechts: Frans Dusol (directeur van Dusol Vastgoedonderhoud), Evert Remmerswaal (directeur-bestuurder van Bergopwaarts), Gerard Dinnessen (algemeen directeur van Caspar de Haan), Brandon Pittens (projectleider van Caspar de Haan) en Thomas Swinkels (directeur van Manders Totaal).

 

© Copyright 2022 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.