• mei

    15

    2024
  • 7
  • 0
Eerste editie van de Kwastendag op 19 juni in Eindhoven

Eerste editie van de Kwastendag op 19 juni in Eindhoven

De start van een omscholingstraject

Op woensdag 19 juni wordt de allereerste Kwastendag georganiseerd in Eindhoven. Deze dag is bedoeld om geïnteresseerden uit de regio Zuidoost-Brabant kennis te laten maken met het schildersvak. Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking verschillende partners: Woonbedrijf, Van der Meijs, Caspar de Haan, Elk, Dusol, Ergon, UWV, Gemeente Eindhoven.

Waarom organiseren we dit?
Omdat we samen veel vacatures hebben in onze branches. Voor de onderhoudsbedrijven die de dag mee-organiseren en samenwerken met Woonbedrijf, biedt het een mooie kans om goed personeel te vinden. En voor de geïnteresseerden en werkzoekenden is het een kans om het schildersvak te ontdekken, met uitzicht op een baan!

Omscholingstraject
De Kwastendag is de aftrap voor een (om)scholingstraject. Na de doe-dag kunnen kandidaten die enthousiast en geschikt zijn over het schildersvak, meedoen aan dit leerwerktraject. Tijdens het traject leren ze de basisbeginselen van het vak onderhoudsschilder. De kandidaten krijgen één dag per week praktisch les in bijvoorbeeld schilder- en schuurtechnieken en werken een aantal uren per week mee met een werkploeg bij Van der Meijs, Caspar de Haan, Elk en Dusol. De kandidaten die het opleidingstraject succesvol afronden, krijgen een betaalde baan aangeboden.

Aanmelden Kwastendag
Aanmelden voor de Kwastendag kan door het sturen van een what’s app bericht naar: 06-27 45 85 21. Werkzoekenden uit de regio Zuidoost-Brabant kunnen zichzelf aanmelden, maar ook jobcoaches, ouders, begeleider of bijvoorbeeld docenten kunnen kandidaten aandragen. Meer informatie over de Kwastendag is hier te vinden.

© Copyright 2024 - Dusol Vastgoedonderhoud b.v.